Szilárd tüzelésű kémények

Szilárd tüzelésű kémények – egyre inkább növekvő népszerűség

Az utóbbi néhány évben egyre inkább előtérbe került a szilárd tüzelés, mint fűtési forma, köszönhetően egyrészt a gazdasági válság hatására bekövetkezett árak növekedésének, illetve az olykor bizonytalannak tűnő gázszolgáltatásnak, illetve a Föld gázkészletének korlátozottsága miatt.

Míg korábban a földgázzal történű fűtés volt a legnépszerűbb, addigra ma már a szilárd tüzelés egyre inkább visszakerült a köztudatba és növekedett a szilárd tüzelést alkalmazó háztartások száma. A korszerű és biztonságos fűtéshez, legyen szó bármilyen típusról elengedhetetlenül fontos a kémények, így a szilárd tüzelésű kémények rendszeres karbantartása, esetleges felújítása is

Szilárd tüzelésű kémények – marása, felbővítése, bélelése szakértelemmel

Vállalkozásunk, a Zsobi Kéménytechnikai Bt. fő tevékenységi körét a különféle fűtési rendszerekhez kapcsolódó kémények, így a szilárd tüzelésű kémények teljes felújítása, bélelése jelenti, valamint a kémények gépi tisztítását és bővítését is vállaljuk.
Vállalkozásunk ugyan 2017-ben alakult, de közel 15 szakmában eltöltött év eredményeként alapítottuk cégünket, így megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy maximális minőségű szolgáltatást biztosítunk számunkra.

Szilárd tüzelésű kémények – tisztítása, felújítása nem csak fűtésszezonban

A fűtés szezonra való felkészülést célszerű már jóval a szezon előtt elkezdnünk, hiszen nincs annál bosszantóbb dolog, mint közvetlenül a fűtés beindítása előtt rádöbbenni, hogy nem találunk megfelelő szakembert a probléma elhárítására. Így mindenkinek javasoljuk, hogy amennyiben fűtés korszerűsítésen gondolkodnak, vagy éppen csak a szilárd tüzelésű kémények tisztítására, felújítására szeretnének sort keríteni akár már a nyári hónapokban lássanak hozzá ezekhez a munkafolyamatokhoz megfelelő szakember segítségével. Forduljon hozzánk bizalommal, megfelelő szaktudással állunk megrendelőink rendelkezésére.

Sajnos gyakori hiba, hogy a hagyományos szilárd tüzelésű berendezéseket úgy üzemelték be újra, hogy nem fordítottak gondot a szilárd tüzelésű kémények bélelésének fontosságáról. Munkatársaink megfelelő szakértelmüknek köszönhetően, szakszerűen, gyorsan és költséghatékonyan végzik el a szilárd tüzelésű kémények béléscsövezését is, mely hozzájárul a kémény optimális működéséhez a megfelelő kéményjárat biztosításával.

Legyen szó akár családi ház, akár társasház, vagy éppen egy vállalkozás által használt szilárd tüzelésű fűtési rendszerről, kellő tapasztalattal és szakértelemmel végezzük el a szilárd tüzelésű kémények gépi tisztítását, bővítését, amennyiben szükséges a szilárd tüzelésű kémények teljes körű felújítását.