Gáz tüzelésű kémények

Gáz tüzelésű kémények – gáz tüzelésű kéményekről általában

A kémény tulajdonképpen nem más, mint egy füstgáz- illetve égéstermék-elvezető csatorna, mely állhat magában, valamint lehet építményekkel összekapcsolt. A kéményekkel, kéményrendszerekkel szemben támasztott műszaki és technológia paramétereket, illetve kémény kialakításának módját minden esetben az alkalmazott tüzelési mód határozza meg, így más-más szempontoknak kell megfelelnie a gáz tüzelésű kéményeknek és például a szilárd tüzelésű kéményeknek.
A kéményeket többféleképpen csoportosíthatjuk, az építés módja szerint megkülönböztethetünk falazott, szerelt és épített-szerelt kéményeket, míg az üzemeltetés módja szerint lehetnek lakó- és közösségi kémények, illetve üzemeltetés jellege alapján idény jellegű vagy folyamatos használatú kémények, mindezek mellett beszélhetünk még használaton kívüli vagy tartalék kéményekről is.

Gáz tüzelésű kémények teljes körű felújítása

Vállalkozásunk fő profilját a fűtési rendszerekhez kapcsolódó kémények teljes körű felújítása jelenti. Megfelelő tapasztalattal és számos referenciával rendelkezünk gáz tüzelésű kémények átfogú rekonstrukciójával kapcsolatban is. Tevékenységünket leginkább Szentgálon, illetve 100 km-es körzetében végezzük, ezzel biztosítva Veszprém megye teljes területén a gáz tüzelésű kémények gépi tisztítását és bővítését egyaránt.

Gáz tüzelésű kémények – helyszíni felméréstől a kivitelezésig

Amennyiben szükségesnek, időszerűnek látja az Önök által használt gáz tüzelésű kémények felújítását, esetleg az időszakos kéményseprő vállalkozás által elvégzett karbantartás során hibákat jegyzett fel a szakember a karbantartás során forduljon hozzánk bizalommal, hiszen az általunk elvégzett felmérés díját, gáz tüzelésű kémények teljes körű felújítása esetén is beszámítjuk a nálunk megrendelt munka díjába.

Fűtés korszerűsítés – gáz tüzelésű kémények korszerűsítése

Az optimális hatást elérő, költséghatékony fűtés korszerűsítéshez nem elegendő csupán a kiváló hatásfokú kazánokról gondoskodnunk, a megfelelő hatékonyság eléréséhez elengedhetetlenül fontos a meglévő gáz tüzelésű kémények felmérése, bevizsgálása és korszerűsítése is

Megfelelő szakmai tapasztalat – gáz tüzelésű kémények esetében is

Munkatársaink megfelelő szakmai tapasztalattal és hozzáértéssel végzik el a felmérést gáz tüzelésű kémények esetében is, munkájukra jellemző a gyors és szakszerű kivitelezés. Mindegy milyen fűtési rendszer van az Ön otthonában, munkatársaink kellő tapasztalattal rendelkeznek szilárd tüzelésű és gáz tüzelésű kémények teljes körű felújításával kapcsolatban egyaránt.